top of page
סטריפ דף   פרוייקטים מסעדות

  פרוייקטים מסעדות
 

מסעדת טופולופומפו

מסעדת צפרה 

מסעדת טוטו

 buy the way  מסעדת

ההתמחות שלנו

ציוד בישול מודולרי

ציוד בישול מודולרי

שלבי תהליך העבודה

בואו ונתחיל את הפרויקט שלכם

צוות ניהול הפרויקטים ילווה אתכם משלב התכנון הראשוני ועד להדרכת צוות המטבח ומסירת הפרויקט, תוך פיקוח באתר ובקרת התקדמות מול הגורמים המקצועיים המעורבים.

פרויקט שלכם

ניהול פרויקטים

צוות החברה עוסק בניהול הפרויקט משלב התכנון הראשוני ועד לשלב ההפעלה, במסגרת זו מנהל הצוות פקוח צמוד באתר, לוחות זמנים, ומעקב אחר התקדמות, שלבי הפרויקט  מבצע תאום עם כל הגורמים המקצועיים, תפעוליים, בהקמת הפרויקט, תאום ועדכון תכניות הנדסיות תכנון ופיקוח יצור, הדרכת צוות המטבח, ומסירה ללקוח.

מערך טכני לוגיסטי

לרשות החברה צוות התקנות המטפל בבצוע התקנות הציוד, הדרכה, והפעלת המערכות השונות הקשורות במערך המטבח, ומערכי המזון. חברת השרות מופעלת באמצעות מרכז שרות לקוחות, וערוכה בפריסה ארצית, של טכנאים ומדריכי שרות . במערך זה כלולים מרכז לוגיסטי, מחסן חלקי חילוף מהגדולים במזרח התיכון , לכל סוגי הציוד  וכן מעבדות שרות .

תכנון הנדסי

ניגא מנהלת מחלקות הנדסה ופיתוח, הן בצד האדריכלי והן בצד הטכני ומקיימת קשר טכני רציף עם כל אחת מהחברות המיוצגות על ידה:  משרדי הייעוץ, האדריכלות, הפקוח והתכנון, עובדה המאפשרת מתן מענה מקצועי בתכנון ופתרון בעיות הנדסיות ופונקציונליות בתהליך הקמת המטבח ומערך המזון, תוך שלוב פרטי הציוד השונים ומערכות נלוות להפעלת המטבח.

לשיחה עם נציג המחלקה, אנא התקשרו או שלחו מייל

09-8301034 | 09-8301019
bottom of page