top of page

ייצור והתקנת מערך הגשה אומנותי

משרדי חברת דלתא - קיסריה

כמי שעוסקים שנים רבות בייצור והתקנת מערכי הגשה בבתי מלון וחדרי אוכל, מדי פעם אנו נדרשים להגשים לחומות של אדריכל, יועץ או הלקוח עצמו. החלום בחדר האוכל של משרדי דלתא הינו אירוע חריג בדרישותיו המקצועיות, העיצוביות ובעיקר, במורכבות הביצוע. אנו בניגא-שף אוהבים אתגרים והגשמת חלום ללקוח היא חלק מה-DNA שלנו. וכך יצאנו לדרך עם תובנות של אחריות ואמונה ביכולת הביצוע ולפניכם חדר אוכל שהוא פאר היצירה! גאים להיות חלק מהמיוחדות והיופי הזה.

שלב ההנדסה

שלב קריטי ביישום ההנדסה באופן מושלם תוך שחושבים ולוקחים בחשבון כל פרט - זוויות, בניית המוצר, שילוב יחידות Drop-In, גישה לשרות ועבודת חיפוי הקוריאן בהמשך.

תמונה משלב ההנדסה של משרדי חברת דלתא - קיסריה

שלב ההרכבה

לאור גודל הדלפק ומורכבות עבודת הקוריאן, היה צורך בהרכבת שלב הדלפק בשטח חדר האוכל והשלמת עבודת הקוריאן לאחר מכן.

שלב אומנות הקוריאן

העיצוב המיוחד ומורכבות עיבוד החיפוי נתפרו עבור התכונות המיוחדות של חומר הקוריאן - זהו החומר היחידי בו ניתן לחפות דלפק מסוג זה. עבודת הקוריאן נעשתה באומנות מיוחדת תוך הקפדה על כללי המקצוע.

בואו נתחיל את הפרויקט שלכם

צוות ניהול הפרויקטים ילווה אתכם משלב התכנון הראשוני ועד להדרכת צוות המטבח ומסירת הפרויקט, תוך פיקוח באתר ובקרת התקדמות מול הגורמים המקצועיים המעורבים.

פרויקט שלכם

ניהול פרויקטים

צוות החברה עוסק בניהול הפרויקט משלב התכנון הראשוני ועד לשלב ההפעלה, במסגרת זו מנהל הצוות פקוח צמוד באתר, לוחות זמנים, ומעקב אחר התקדמות, שלבי הפרויקט  מבצע תאום עם כל הגורמים המקצועיים, תפעוליים, בהקמת הפרויקט, תאום ועדכון תכניות הנדסיות תכנון ופיקוח יצור, הדרכת צוות המטבח, ומסירה ללקוח.

מערך טכני לוגיסטי

לרשות החברה צוות התקנות המטפל בבצוע התקנות הציוד, הדרכה, והפעלת המערכות השונות הקשורות במערך המטבח, ומערכי המזון. חברת השרות מופעלת באמצעות מרכז שרות לקוחות, וערוכה בפריסה ארצית, של טכנאים ומדריכי שרות . במערך זה כלולים מרכז לוגיסטי, מחסן חלקי חילוף מהגדולים במזרח התיכון , לכל סוגי הציוד  וכן מעבדות שרות .

תכנון הנדסי

ניגא מנהלת מחלקות הנדסה ופיתוח, הן בצד האדריכלי והן בצד הטכני ומקיימת קשר טכני רציף עם כל אחת מהחברות המיוצגות על ידה:  משרדי הייעוץ, האדריכלות, הפקוח והתכנון, עובדה המאפשרת מתן מענה מקצועי בתכנון ופתרון בעיות הנדסיות ופונקציונליות בתהליך הקמת המטבח ומערך המזון, תוך שלוב פרטי הציוד השונים ומערכות נלוות להפעלת המטבח.

לשיחה עם נציג המחלקה, אנא התקשרו או שלחו מייל

09-8301034 | 09-8301019
bottom of page