top of page

אמנם שבועות זה חג של גבינות אבל בשאר 364 הימים אנחנו מעדיפים בשר!!!

למי שרוצה את הפתרון המושלם לגריל - אין כמו ה-Steaker של KSF גרמניה

אין צורך בחימום מוקדם או להפעיל את הסטייקר לכל אורך הסרוויס - מגיע ל-1,000 מעלות תוך 10 שניות! מאפשר סגירה מושלמת של כל סוגי הבשרים , דגים, ירקות, פירות ים ועוד

רוצים צלייה עדינה יותר? אין בעיה! הניחו את הבשר באחת הקומות התחתונות ותהנו מצלייה מעולה הפתרון המושלם גם לסגירה של בשר לאחר סו-וויד או לחובבי ה - Reverse Searing


תיכף מגיע אלינו לאולם התצוגה! רוצים להיות מהראשונים שיטעמו?? צרו קשר



bottom of page